Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście

Zdjęcie numer 4 w galerii - Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście

Fot. Karol Kacperski

Danie z nowego menu restauracji InAzia
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 7 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 8 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 9 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 10 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 11 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście
  • Zdjęcie numer 12 w galerii Nowe menu w sopockiej InAzia, restauracji z najlepszym widokiem w Trójmieście

    Skomentuj:

    Musisz się zalogować, by dodać komentarz. Jeśli nie posiadasz konta zarejestruj się.

    Komentarze (1)

    • gustaw.jelen

      Oceniono 5 razy 1

      Nareszcie, artykuł, który da się przeczytać bez zgrzytania zębami!
      Literówki można pominąć (np. jagnięciego). Tylko z tym deserem nie rozumiem. Macarons, czyli po polsku makaroniki, tak, jest takie słowo, mówi się też o kremie angielskim. Ale krem robi się z mleka, śmietany, jajek, cukru, może być z dodatkiem trawy cytrynowej, ale nie z samej trawy? Nie no, nie oczekuję, że Autorka coś dopowie, ale może ktoś był, jadł, się zna i oświeci?

    Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX