Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza

Zdjęcie numer 4 w galerii - Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza

Fot. Łukasz Głowala/AG

Restauracja Krew i Woda w centrum Gdyni
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 7 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 8 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 9 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
  • Zdjęcie numer 10 w galerii Krew i Woda to nowa restauracja w centrum Gdyni. Dominują mięsa i owoce morza
Więcej o:
    Komentarze (7)
    Zaloguj się
    • tak_se_patrze51

      Oceniono 11 razy 9

      Z tych - często na rok - otwieranych lokali najbardziej chyba cieszą się producenci mebli i wyposażenia. Chociaż tu... porównując zdjęcia z poprzedniej restauracji w tym miejscu (ok. roku istniała) widzę, że krzesła i stoły są te same.

    • rutylowy

      Oceniono 14 razy 8

      Krew i woda, hmmmm... CZERNINA.

    • robertkkk

      Oceniono 6 razy 4

      ludzie, zastanówcie się najpierw, później wyrażajcie opinie. Co z tego, że krzesła są takie same? Czy mają one jakiekolwiek znaczenie i wpływają na jakość produktów serwowanych z kuchni? Jeśli są ładne dlaczego mieliby je zmieniać? Ludzie, idźcie zjeść, a później piszcie czy smakowało - może wtedy ktoś skorzysta na komentarzach, a chyba właśnie o to chodzi.

    • Kinga Matusiak

      Oceniono 24 razy 4

      Nie rozumiem zachwytów nad Panem Pieterwasem, który nie cieszy się zbyt dobrą opinią wśród gastronomicznego środowiska.. Co do przejęcia Restauracji Abrahama - nie było to wcale takie różowe, kilka osób wyleciało dzięki temu na bruk i to z dnia na dzień. Jak dla mnie nie buduje się niczego na krzywdzie innych i tak jak sugerują poniższe komentarze nie wróżę sukcesu, bo prowadzenie małego bistro sprawiało Panu kłopot, a kucharz nie potrafił usmażyć standardowego schabowego. Byłam, widziałam, jadłam.

    • marja777

      Oceniono 3 razy 3

      Byłam, jadłam, polecam. Jedzenie bez zarzutu, świetnie skomponowane, z najlepszych składników. Na pewno odwiedzę jeszcze nie raz!

    • gustaw.jelen

      Oceniono 5 razy 1

      Bardzo ciekawe. Gazeta chyba blokuje słowo h e m o f o b i a ;-) No chyba że moje komentarze są już banowane po całości ;-) Bo nazwa restauracji wampirza, do osób cierpiących na przypadłość wymienioną powyżej nie przemówi ;-)

      PS Chodzi o bEUrre blanc?

    • nocnymarek44

      0

      Świetna restauracja! Jestem turystą i dowiedziałem się o niej ze strony Pomorskie Prestige pomorskie-prestige. eu bo szukałem dobrych knajp i nie zawiodłem się. Jedzenie pierwsza klasa.

    Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX