Na czasie

W Gdyni otwarto bufet z daniami kuchni chińskiej. Płacisz raz i jesz ile chcesz

powrót do artykułu
Hibachi

Fot. Dominik Sadowski/AG

Hibachi
  • Monika Li, właścicielka Hibachi, z kucharzami - miniatura
  • Hibachi - miniatura
  • Hibachi - miniatura
  • Hibachi - miniatura
  • Hibachi - miniatura
  • Hibachi - miniatura
  • Hibachi - miniatura
  • Hibachi - miniatura

Zobacz więcej na temat:

Komentarze (14)
Zaloguj się
  • Oceniono 32 razy 22

    Typowo. Jeszcze nie był, a już narzeka..Uśmiechnij się, taki ładny dzień..Ładna pani. Stara się.
    Bądź pozytywny.

  • lideczkalideczka

    Oceniono 4 razy 4

    byłam w weekend wraz z mężem, jedzenie bardzo dobre,ale na krewetki czekaliśmy ok godziny,ryba się skończyła, do wyboru były dania z wieprzowiny i kurczaka,żadnych azjatyckich deserów, nie było nawet popularnego banana w cieście -były ciastka...od Wenty,mąż wyszedł bardzo zadowolony, ja zdecydowanie zawiedziona! myślę, że to będzie dobre miejsce, jeżeli menu trochę się zmieni,dla kobiety ilość nie jest tak ważna,jak jakość! w tym momencie mam na myśli ryby, krewetki i pierożki..

  • Oceniono 3 razy 1

    Jak to miło znowu się spotkać w tak miłym miejscu jakim jest Bufet Hibachi. Jedzenie nadal pyszne i urozmaicone obsługa nadal bardzo miła i ceszy mnie fakt,że nadal jest ta przemiła kelnerka

  • Oceniono 5 razy 1

    Często bywany w Państwa lokalu jedzenie pyszne obsługa bardzo miła , a wybór kelnerki to naprawdę strzał w dziesiątkę .Życzymy dalszej owocnej pracy i dobrej klienteli

  • lideczkalideczka

    Oceniono 3 razy 1

    jedzenie naprawdę super!bylam z mężem w weekend, nie było pierożków, bananów w cieście, brak krewetek, ryba skończyła się i nikt jej nie doniósł... za to wspaniała wieprzowina i kurczaki.Ciastka od ...Wenty...Moja uwaga do właścicieli...koniecznie uzupełnić menu o typowe chińskie pierożki, muszą też być krewetki i ryby, mąż jest bardzo zadowolony, a ja zawiedziona...

  • Oceniono 7 razy -1

    Dziś odwiedziliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Klimatem bardzo przypomina amerykańskie bufety - znane z autopsji. Wielki plus dla Pani właścicielki, która jest na miejscu i na bieżąco koordynuje pracę bufetu. Brakuje tylko niewielu kultowych amerykańskich potraw jak np. Kurczak generała Tao (Tso). Jedyny malutki minusik to smaki mogłyby być bardziej intensywne. Generalnie duży plus. Na pewno będziemy częstymi gośćmi :)

  • Oceniono 18 razy -2

    Dziś testowaliśmy. Starają się, ale dwie rzeczy są do zmiany. Po pierwsze - jedzenie jest mdłe - brakuje smaku, przypraw, ostrości. Kurczak, który miał być pikantny, jest bardziej niż łagodny. Po drugie, wystrój pasuje bardziej do taniego baru niż miejsca, w którym za danie obiadowe płaci się 29 zł. Albo trzeba go zmienić, albo obniżyć ceny - inaczej nie zdobędą stałych klientów.

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX