W Atelier Smaku nauczysz się gotować wegańsko i bezglutenowo. Swoich sił próbował sam prezydent Szczurek

Zuzanna Płończak
21.06.2014
Otwarcie Atelier Smaku

Otwarcie Atelier Smaku (Fot. ZP/Namonciaku)

- Nie chodzi o to, żeby uczyć ludzi jak robić sałatki, bo to każdy wie, a nawet jeśli nie wie, to może sobie o tym w wielu miejscach poczytać. Chcemy zapoznać i zaprzyjaźnić naszych gości z innymi rodzajami mąki niż pszenna. Czas najwyższy żeby ludzie zaczęli myśleć o diecie bezglutenowej jako o normalnym, a przede wszystkim smacznym jedzeniu - tłumaczyła Słoma.
Wr�� do artyku�u

Skomentuj:

Musisz się zalogować, by dodać komentarz. Jeśli nie posiadasz konta zarejestruj się.

Komentarze (1)

  • syndawidowy

    Oceniono 6 razy 6

    I ugotował nam lotnisko, tak go nauczyli... oj Szczuruś, zbieraj po rodzinie kasiorę na zwrot dla unii...

Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX