Skomentuj:
Komentarze (7)
-
Z tych - często na rok - otwieranych lokali najbardziej chyba cieszą się producenci mebli i wyposażenia. Chociaż tu... porównując zdjęcia z poprzedniej restauracji w tym miejscu (ok. roku istniała) widzę, że krzesła i stoły są te same.
-
Krew i woda, hmmmm... CZERNINA.
-
Nie rozumiem zachwytów nad Panem Pieterwasem, który nie cieszy się zbyt dobrą opinią wśród gastronomicznego środowiska.. Co do przejęcia Restauracji Abrahama - nie było to wcale takie różowe, kilka osób wyleciało dzięki temu na bruk i to z dnia na dzień. Jak dla mnie nie buduje się niczego na krzywdzie innych i tak jak sugerują poniższe komentarze nie wróżę sukcesu, bo prowadzenie małego bistro sprawiało Panu kłopot, a kucharz nie potrafił usmażyć standardowego schabowego. Byłam, widziałam, jadłam.
-
ludzie, zastanówcie się najpierw, później wyrażajcie opinie. Co z tego, że krzesła są takie same? Czy mają one jakiekolwiek znaczenie i wpływają na jakość produktów serwowanych z kuchni? Jeśli są ładne dlaczego mieliby je zmieniać? Ludzie, idźcie zjeść, a później piszcie czy smakowało - może wtedy ktoś skorzysta na komentarzach, a chyba właśnie o to chodzi.
-
Byłam, jadłam, polecam. Jedzenie bez zarzutu, świetnie skomponowane, z najlepszych składników. Na pewno odwiedzę jeszcze nie raz!
-
Bardzo ciekawe. Gazeta chyba blokuje słowo h e m o f o b i a ;-) No chyba że moje komentarze są już banowane po całości ;-) Bo nazwa restauracji wampirza, do osób cierpiących na przypadłość wymienioną powyżej nie przemówi ;-)
PS Chodzi o bEUrre blanc? -
Świetna restauracja! Jestem turystą i dowiedziałem się o niej ze strony Pomorskie Prestige pomorskie-prestige. eu bo szukałem dobrych knajp i nie zawiodłem się. Jedzenie pierwsza klasa.
Aby ocenić zaloguj się lub zarejestrujX